A Fonti Nugué ens dediquem des de fa anys a la compravenda de finques. Actualment us podem oferir algunes de les propietats que tenim disponibles en aquest moment, tant de segona mà com de nova promoció.

Si ho desitgeu, a més a més, podem gestionar la sol·licitud de la hipoteca al banc que ofereixi les millors condicions a cada moment.
Per a qualsevol visita, us agrairem que prèviament contacteu amb nosaltres via telèfon per tal de concretar la data i l’hora. Obrim tots els dies de la setmana, inclosos el dissabte matí i tarda i el diumenge al matí.
Si voleu saber el cost mensual aproximat d’una hipoteca, podeu accedir al nostre full de càlcul d’hipoteca mensual; només cal que inseriu el preu de compravenda i el nombre d’anys que us interessa. (Aquest càlcul té un caràcter merament informatiu: no compromet Fonti Nugué, i no representa cap mena de compromís amb la nostra oficina o banc/caixa. L’interès bancari és el de la mitjana d’alguns bancs el primer any).

import €:
nre. d'anys:

Si voleu rebre informació suplementària sobre alguna finca en concret o sobre altres ofertes que puguin ser-vos d’interès en el futur, us preguem que ompliu la fitxa adjunta.

Esperant poder-vos saludar personalment, s’acomiada, ben atentament,

Virgilio FONTI NUGUÉ
Gerent de FONTI NUGUE S.L.

 
Busca una finca en venda
tipus finca
preu màxim ptas euros
dormitoris
vista al mar si
 

 


 

  Informació sobre habitatges en venda
Què busqueu?
Import màxim
euros
Dormitoris:
Situació:
Com ha localitzat
la nostra pàgina web?
Anunci a Internet
Anunci a la premsa escrita
Altres
Les vostres dades:
Cognoms
nom
Domicili
Codi postal
Ciutat
Pais
Adreça electrònica
Telèfon
Comentaris:
Voleu que les vostres dades siguin introduïdes en un fitxer de recerca
futura de propietats ajustades al vostre gust?